Slankebehandling og smerteterapi

Få professionel hjælp til vægttab med certificeret Tei-terapeut

Hos Livsstilscentret kan du få professionel hjælp til vægttab og figurformning med certificeret Tei-terapeut. En generation af elektroniske muskelstimulatorer vil på effektiv vis hjælpe dig med vægttabet.

Ved kombinationen af muskelstimulering og infrarød varmebehandling opvarmes dine muskler, således du øger din forbrænding samt din blod- og lymfecirkulation. Herigennem kommer du af med affaldsstoffer, og du slankes effektivt. Denne slankebehandling består i vægtkontrol, individuel coaching med en certificeret coach, kostvejledning samt brug af supplerende kropsprodukter.

Få styr på smerterne med elektroterapi

Elektroterapi udgør sammen med infrarød varme det, der kaldes TEI SYSTEM. Det er dokumenteret, at denne behandlingstype både slanker, styrker, opstrammer og tilmed har en smertelindrende effekt.

TEI SYSTEM-behandlingen, der har en varighed på kun 45 minutter per gang, har samme effekt på din krop, som mellem fem og syv timer i et det lokale træningscenter har. Virkningen er altså enormt effektfuld. Denne behandlingsform kan hjælpe med blandt andet: blød, hård og ødemisk celluite, opstramning, figurformning, muskelafslapning og fedtansamlinger.

Få hjælp til vægttabet og start et helt nyt liv

 

Med et vægttab vil du starte et helt nyt og anderledes liv med øget livskvalitet. Kontakt os på +45 64 41 01 08 og lad os sammen finde frem til, hvad der vil være den bedste løsning for dig. Du er også velkommen til at sende os en besked i formularen nedenfor. Vi glæder os til at gøre en forskel for dig og dit liv.

Østergade 34,
5500 Middelfart

Ring for at bestille tid
+45 64 41 01 08

}

Man, ons og tor: 9:00 – 16:30
Tir: 9:00 – 15:00