Hvem er vi

Hos Livsstilscenteret får du højeste faglige vejlednings- og behandlingsniveau

Hos Livsstilscenteret, der er beliggende på Østergade 34 i Middelfart, føler du dig tryg. Vi gør alt for at give dig den rette faglige vejledning og behandling. Vores fornemmeste opgave er at gøre vore kunder – kvinder såvel som mænd – gladere og mere tilfredse med sig selv. Gennem et højt fagligt niveau, skønne og inspirerende fysiske rammer samt skræddersyede behandlingsforløb opnår vi netop dette.

Livsstilscenteret blev grundlagt d. 7. august 2006 af Eva Adler Juul, der har mange års erfaring i branchen som blandt andet tidligere ansat på privathospitalet, Danclinic, i Aarhus. Eva har derudover arbejdet med blandt andet kosmetisk og medicinsk hudpleje, fysiurgisk massage samt som international certificeret coach.

I sine mange år i branchen har Eva (primært i USA) gennemført flere inspirerende kurser indenfor kosmetisk kirurgi, antiagnig, peeling, hårtransplantationer, fedtfugninger, brystforstørrelser. Sammen med kollega, Pia Løhde, er Eva herudover uddannet i specialbehandlinger med anerkendte behandlingsmærker som Decléor, Priori CoffeeBerry, MD-forte, MD formulations, Bare Minerals samt indenfor kropspleje, ernæringsvejledning, smertebehandling og sundhedscoaching.

Du er hele tiden i centrum

Hos Livsstilscenteret vil du opleve, at det hele tiden er dig, din individuelle udstråling og dit velvære, der er i centrum. Sammen finder vi frem til dit smukkeste og sundeste udtryk. Vi er alle veluddannede medicinske hudterapeuter, og herigennem kan vi tilbyde en dyberegående, detaljeret behandlingstilgang. Samtlige af vores behandlinger gennemføres efter lægelige forskrifter, og de virker fantastiske på irritationer som rynker, akne, solskader og pigmentforandring.

Verdensanerkendt behandlingsudstyr

Vi er stolte af at benytte os af behandlerapparater, der ikke blot har en effektiv virkning på vores patienter men også er anerkendt af branchen verden over. Ondamed, som vi benytter os af, er et PEMF (Pulsing Electromagnetic Field Therapy)-udstyr. Dette behandlerudstyr er det første, der er godkendt som helbreds- og sundhedsfremmende terapiapparatur af FDA (Food and Drugt Administration – svarer til Sundheds- og levnedsmiddelstyrelsen i Danmark). I Europa er dette behandlerudstyr CE-godkendt.

Mød Eva Adler Juul, klinikkens ejer

Østergade 34,
5500 Middelfart

Ring for at bestille tid
+45 64 41 01 08

}

Man, ons og tor: 9:00 – 16:30
Tir: 9:00 – 15:00