Rygestop

Bliv røgfri på en time og opnå stor livskvalitet

Ved brug af Biofeedback-terapi, som er en revolutionerende terapiform, har vi hos Livsstilscenteret hjulpet flere tusinde patienter af med deres usunde rygevaner. Otte ud af ti af vores patienter stopper rygningen efter kun én behandling hos os. Allerede mellem to og tolv timer efter behandling oplever de fleste af vores patienter, at de ikke længere har trang til nikotin.

Vælger du Livsstilscenteret, vælger du vejen til et rygestop – dit rygestop. Ved at smide dine rygevaner opnår du livskvalitet på flere niveauer – blandt andet:

  • Allerede 24 timer efter behandling er risikoen for blodprop i hjertet formindsket.
  • Allerede 48 timer efter behandling kan nikotinen ikke spores i blodet.
  • Allerede én uge efter forbedres din smags- og lugtesans.
  • Allerede efter kun ét år har du halveret risikoen for hjertesygdomme.
  • Du får hvidere tænder og bedre ånde.
  • Du oplever med det samme, at dit energiniveau forøges.
  • Du udvikler i det hele taget et særdeles forbedret helbred, der øger sandsynligheden for et langt liv.

Hos Livsstilscenteret sætter vi alt ind på at hjælpe dig med dit rygestop. Skulle du – mod forventning – opleve en uimodståelig rygetrang efter et behandlingsforløb hos os, tilbyder vi også akut tillægsbehandling.

Udtalelser

Mand på 35 år, der røg tyve cigaretter om dagen

Nu har jeg prøvet at blive røgfri fire gange uden held. Ondamed var en effektiv kur, og efter to behandlinger er jeg nu røgfri på tredje måned, og det holder.

May

Jeg lovede at opdatere jer efter min behandling for en måned siden. Det er gået fint. Jeg ryger IKKE.

Første dag var jeg træt, og jeg gik faktisk på hovedet i seng efter at have tømt et par liter vand. Jeg var så tørstig. Dag to var jeg frisk og oplagt. Jeg kunne drikke min kaffe uden at føle savn efter smøger. Sidst på ugen var jeg til fest sammen med mine studiekammerater. Det var lidt hårdt – jeg havde lidt lyst til at ryge, men jeg gjorde det ikke. Jeg tror, det var alkohol, der gav mig lyst.

Søndag morgen var jeg frisk igen – uden trang. Jeg har ikke haft dårligt humør eller nogen form for abstinenser, så jeg er bare så glad. Tusind tak fordi I var så søde ved mig – også tak til Marlene, som gav info om Middelfart. Det er en dejlig by.

Kærligste hilsner
May

Britt Johnsen

I sommers var jeg forbi jer for at få en Ondamed rygestopbehandling efter henvisning fra min læge. Der er nu gået et halvt år, og jeg har ikke haft den fjerneste lyst til at ryge. Jeg synes, røg fra andre lugter forfærdeligt, og jeg er sikker på, jeg er kureret.

Jeg har lige sendt min mor ud til jer, så hun også kan stoppe, da hun desværre har fået konstateret muskelsvind. Nu håber jeg, I vil hjælpe hende til at slippe cigaretterne én gang for alle.

Ha’ en god dag – og tak.

Martin Lauritsen

Jeg er i dag røgfri på syvende år, og hvilken glæde det er. Jeg har fået et bedre liv, et bedre helbred, lyst til at motionere, for nu er luften der.
Tak til Livsstilscenteret for en enestående god behandling. Jeg troede ikke, det kunne lade sig gøre at kvitte cigaretterne efter at have røget, siden jeg var fjorten. Nu er jeg 60. Og til alle jer, der tænker; ”kan det lade sig gøre”, vil jeg sige JA.

Kom i gang, ring til Livsstilscenteret og få hjælp til et liv uden røg.

Kvinde på 45 år, der røg 30 cigaretter om dagen

Jeg blev røgfri på bare en time, og det har nu holdt i mere end et år.

Elise Nielsen

Endelig røgfri…! Efter mange mislykkede forsøg på at blive eksryger, kontaktede jeg Livsstilscenteret, hvor jeg fik én behandling, og jeg har nu været røgfri i snart to år.

Tina Andersen

60 cigaretter om dagen. Det var det, min mand røg i sin lastbil hver dag. Efter et besøg hos Eva i Livsstilscenteret er det nu slut – han ryger ikke mere. Jeg var med ham i Middelfart, da han skulle have sin behandling, og han troede ikke, det var noget, der ville virke på ham…
Han fik god information inden behandlingen, og jeg gik et smut ned i byen i stedet for bare at vente i det smukke vejr. Da jeg efter en times tid kom tilbage, stod han frisk og klar og fortalte mig, at nu skulle han ikke ryge mere.

Og sådan gik det… Nu er der gået to år siden, han valgte en rygestopbehandling hos dig. Vi ved også, at du siden har haft to af Jans kollegaer til behandling, hvoraf den ene ikke ryger mere.

Tusind tak skal lyde fra os i Bramdrupdam. Det var bare en god oplevelse.

Kaj og Annelise Jørgensen

Allerførst tak fordi du hjalp min kone og mig.
Vi var ved at være derude, hvor røgen fik lov at fylde for meget sammen med rødvinen.
Vi har nu været fri for cigaretterne i et år og har efter afvænningsbehandling også nedsat vores til tider temmelig høje forbrug af alkohol. Vi er glade for, at du fik os sikkert igennem. Vi kommer forhåbentligt ikke til at ryge mere, men hvis vi gør, så ved vi, hvor hjælpen findes.

De kærligste hilsner med ønsket om en god sommer.

Kvit rygningen og få et nyt liv

Med et rygestop vil du på flere niveauer opnå en ny livskvalitet. Kontakt os på +45 64 41 01 08 og lad os sammen finde frem til, hvad der vil være den bedste løsning for dig. Du er også velkommen til at sende os en besked i formularen nedenfor. Vi glæder os til at gøre en forskel for dig og dit liv

Østergade 34,
5500 Middelfart

Ring for at bestille tid
+45 64 41 01 08

}

Man, ons og tor: 9:00 – 16:30
Tir: 9:00 – 15:00