Medicinsk hudpleje og ansigtsbehandling

Hos Livsstilcentret, der er beliggende i Middelfart på Fyn, bliver du mødt af veluddannede medicinske hudterapeuter, der kan tilbyde dybdegående hudpleje og ansigtsbehandling. Samtlige af vores behandlinger foretages efter lægelige forskrifter, og de har en særdeles effektiv virkning på hud-’frustrationer’ som rynker, akne og solskader.

Hos Livsstilcentret har vi fokus på vores kunders velvære, et velplejet ydre samt afstresning, som vi ved, er fundamentalt for ethvert menneske. I forening med dig finder vi frem til dit smukke udtryk – det smukke dig. Besøg os på Østergade 34 i Middelfart eller +45 64 47 01 08 for at bestille tid.

Ansigtsbehandling med brug af de bedste produkter

I forbindelse med ansigtsbehandling benytter Livsstilscentret sig i høj grad af produkter fra mærket, Decléor, som er kendt for at producere markedets bedste og mest anerkendte kropsplejeserie.

Decléors ansigtsbehandlingsprodukter er skabt på dybdevirkende aromatiske planteessenser fra udvalgte planter og urter, og serien er på ingen måde tilsat kunstig parfume eller kunstige konserveringsmidler.

Effektiv medicinsk hudpleje

MD Formulations er det bedste, man får indenfor medicinsk hudpleje. Serien er en verdensførende AHA-serie, der har særdeles effektiv virkning på hud-’irritationer’ som rynker, tør og uren hud, pigmentpletter, skæl samt strækmærker. Af netop denne grund er det, at vi hos Livsstilcentret benytter os heraf.

Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandlinger anbefaler vi som en kur af tre til seks behandlinger. Problemer med stærkt rynket eller solskadet hud tilgår vi med AHA-frugtsyrebehandling samt MD Forte. MD Forte-behandlinger kræver specialuddannede medicinske hudterapeuter. Af denne grund gennemføres disse behandlinger kun på lægeklinikker og altså hos Livsstilscentret.

Hudkonsultation

Når du er til hudkonsultation hos Livsstilscentret, bliver dit behandlingsforløb skræddersyet fuldstændig efter, hvilken hudtype du har. Vi ved, at det er vigtigt for ethvert menneske, at huden holdes sund og frisk hele livet. Vi er derudover klar over, at netop dette kræver hudpleje og -behandling med brug af markedets bedste produkter. Af denne grund benytter vi os af produktserierne MD Formulations og Decléor, som begge skiller sig særdeles positivt ud på markedet.

Det unikke ved MD Formulations er, at disse produkter indeholder AHA-molekylet, glykose, som er en fællesbetegnelse på en gruppe stoffer, som ofte kaldes frugtsyrer. Decléor-produkter er særlig anerkendt for at give synlige effekter på de forskellige hudtyper og hudproblemer.

Med afsæt i vores store ekspertise glæder vi os hos Livsstilscentret til at se og vejlede dig. Med vores hudpleje og -behandlinger ser vi frem til at vise dig, hvordan disse gør din hud smukkere og herigennem genoplader dig med fornyet energi.

Klinikkens speciale er medicinsk peeling

Med medicinsk peeling kan man komme af med gammel, rynket, pigmenteret og/eller solskadet hud, og der dannes i stedet nye og friske hudceller. Behandlingen opstrammer huden, således din hud bliver smukkere. For at opnå ønsket virkning bør man modtage enten tre eller fire medicinske peelingbehandlinger. En sådan behandlingsserie kan give virkning på op til flere år alt afhængig af, hvor godt du passer på din hud. Behandlingens varighed er cirka 30 minutter.

Vi har gaven til, når det skal være specielt

  • Vi sælger gavekort til vores behandlinger
  • Vi har verdensanerkendte behandlingsprodukter fra Decléor samt MD Formulations, I.D Bare Minerals makeups samt Priori Coffeeberry / Priori Idebenone
  • Vi har et stort udvalg af hårplejeprodukter
  • Vi tilbyder det unikke TEI-system
  • Vi kan gøre dig røgfri med Ondamed Bio-Feedback

Østergade 34,
5500 Middelfart

Ring for at bestille tid
+45 64 41 01 08

}

Man, ons og tor: 9:00 – 16:30
Tir: 9:00 – 15:00