Omdamed Anti-stress  

Lider du af stress?

Har du problemer med:

  • at sove
  • uro i kroppen
  • er du glemsom
  • forvirret
  • lider du ofte af svimmelhed
  • har du svært ved at koncentrere dig

Lad os hjælpe dig til at få det bedre

Med vores Ondamed biofeedback/coaching-behandlinger, kan vi virkeligt gøre en forskel,og hjælpe dig hurtigt tilbage efter en evt. sygemelding.

Vi laver også forløb med virksomheder.

Udtalelser

Sov 9 timer i træk

Hej skønneste Eva!

Jeg var hos dig sidste mandag, og fik en anti-stress behandling med fokus på mine manglende evne til, i øjeblikket, at sove. Natten til tirsdag sov jeg, som jeg har gjort længe. Men siden har jeg sovet fantastisk, de første nætter vågnede et par gange, men sov lige så hurtigt igen.

Natten til lørdag sov jeg 9 timer i træk ??? det er længe siden, jeg har gjort det! Så tusind tak for at have gjort en stor forskel i mit liv, tak for dig.

Hej fra Lene Rindbæk Larsen

.

Er du udkørt, søvnløs eller stresset?

Prøv en Ondamed anti-stress behandling. Kontakt os på +45 64 41 01 08 og lad os sammen finde frem til, hvad der vil være den bedste løsning for dig. Du er også velkommen til at sende os en besked i formularen nedenfor. Vi glæder os til at gøre en forskel for dig og dit liv

Østergade 34,
5500 Middelfart

Ring for at bestille tid
+45 64 41 01 08

}

Man, ons og tor: 9:00 – 16:30
Tir: 9:00 – 15:00